I Danmark er vi så heldige, at vi ved siden af et offentligt undervisningssystem har en mangfoldighed af frie grundskoler. Disse skoler er meget forskellige. Solsideskolen er organiseret i Danmarks Privatskoleforening. Vi lægger vægt på en solid boglig indlæring, men her spiller kreative og musiske udfoldelser også en væsentlig rolle.

Solsideskolen blev taget i brug d. 11. november 1902. Skolen har naturligvis i de forløbne hundrede år undergået store forandringer, men også i dag prøver vi efter bedste evne at leve op til nogle principper, som har været gældende i hele skolens levealder:

• Vi tilstræber en så mobningsfri skole, som overhovedet muligt.
  • Vi lægger vægt på, at omgangstonen er venlig og høflig.
  • Vi prioriterer tidssvarende undervisningsmidler højt.
  • Vi ønsker, at den enkelte elev får det maksimale udbytte af undervisningen.

Marie Bruhn Breum den 15-08-2018
    Kære elever og forældre på Solsideskolen

Endnu en gang hjerteligt velkommen tilbage på Solsideskolen efter en forhåbentlig fantastisk sommerferiewink

En særlig velkommen til de nye elever og forældre på skolen. I dag tog vi imod Nicolai i 2. klasse, Christian i 5.a, Frey og Maja i 5.b samt Elias og Josefine i 6. klasse. Desuden sagde vi også velkommen til Jytte Jul Rasmussen, der som bekendt er ansat som ny lærer.
    Vi ser desuden rigtig meget frem til at tage imod tyve nye og spændte elever i børnehaveklassen i morgen.
    VELKOMMEN TIL JER ALLE NYE - vi glæder os til jeres daglige gang på Solsideskolensmiley

Mange venlige hilsner
    Marie

Følg Solsideskolen på Facebook - det kræver ikke en Facebook-profil at se skolens profil..