Sundhedsplejerske

Skolesundhedstjenesten er et tilbud til alle familier med skolesøgende børn. Skolesundhedstjenesten er med til at sætte focus på børnenes helbred, fremme børnenes sundhed og udvikling og virke forebyggende på sociale, fysiske og psykiske problemer. Sundhedstjenesten tilbyder:

• indskolingsundersøgelse i børnehaveklassen (bl.a. hørelse, syn, farvesans, højde og vægt)
  • sundhedssamtaler individuelt eller i mindre grupper
  • undervisning i sundhedsemner afpasset efter aldersklassen og i samarbejde med klasselæreren
  • regelmæssige undersøgelser og samtaler
  • ekstra undersøgelser og vejledning af børn/unge med særlige behov
  • udskolingsundersøgelse/samtale i 9. klasse foretaget af sundhedsplejerske
  • deltagelse i forældreaftener/møder
  • forældrene bliver inviteret med i børnehaveklassen og 1. klasse og derefter ved behov

Sundhedsplejersken ønsker et tæt samarbejde med familier, lærere, pædagoger m.v. Sundhedstjenesten omfatter foruden sundhedsplejersken, børne-/ungelægen. Børne-/ungelægen er konsulent i lægefaglige spørgsmål og vil også kunne inddrages i sundhedsundervisningen.

Sundhedsplejerske Ilinca A. Ciubotariu er tilknyttet Solsideskolen. Hun træffes altid bedst på mail: lac-fb@aalborg.dk eller på tlf. nr 25200977. Hun kan også træffes på skolens Intra.

Elever, forældre og lærere/ pædagoger er til enhver tid velkommen til at tage kontakt til hende, når det handler om barnets trivsel.