På skolen ser vi det som vor fornemste opgave at opbygge et trygt og overskueligt miljø. Af erfaring ved vi, at konflikter tit kan henføres til uoverensstemmelser i frikvarteret.

Selv om vi er en forholdsvis lille skole totalt, har vi alligevel foretaget en deling af eleverne.

• Bh.kl. - 2. kl. må opholde sig på den sydlige legeplads, hvor der bl.a. er opstillet rutschebane og klatrestativer
  • 3. - 6. kl. har tilladelse til at opholde sig på den "store" legeplads.
  • 6. - 9. kl. tilbringer frikvarteret i eller ved ”Solglimt”.

Angående boldspil og brugen af vores multibane, som er beliggende mellem "Solsikken" og "Solglimt", gælder følgende regler:

• 3. til 9. Klasse deles om multibanen i frikvartererne.
  • Når SFO'en har åbent deler SFO-børn multibanen med de større elever.

Vi kan tilføje, at det heldigvis er meget sjældent, at vi er ude for, at der sker uheld i frikvartererne.

Som det vil være bekendt, er der ved lov indført rygeforbud på alle skoler i Danmark. På Solsideskolen har dette forbud været gældende i adskillige år.